Sunday, March 15, 2015

Dear Anita

Tijdens de lezing over Hebben en Houden kwam ik je weer eens tegen. Jij nam een paar lapjes voor me mee (opruimen) en ik nam ze graag in ontvangst (er mag ook best een beetje het huis in!).
Je vertelde dat de lapjes al heel lang klaar liggen voor mijn Dear Friends quilt, maar dat je je ook elke keer afvroeg wanneer ben je een vriendin?

Een quiltvriendin kun je al snel zijn en om in mijn quilt te komen met je stofjes kun je ook een Facebook-vriend zijn. Een paar lapjes kunnen al verbinden. Ook kun je verbondenheid voelen zonder elkaar ooit in het echt zijn tegen te komen.

Maar wij kennen elkaar wel in het "echt" en dat is natuurlijk ook heel mooi. Tijdens het maken van het blokje, probeerde ik te bedenken hoe lang we elkaar al kennen. Jij volgde bij mij de basiscursus en het was voordat we kinderen hadden. Dus toch al zo'n 10 jaar geleden moet dat geweest zijn.

Af en toe kruisen onze wegen elkaar en dat is leuk!
Dank voor de stofjes, ze komen in dit blokje goed tot hun recht. Geen blokje uit de originele Dear Jane, maar een persoonlijke favoriet.

Met de machine genaaid, met uitzondering van het middenrondje.

Veel quiltplezier,
Françoise

1 comment:

  1. Wat een prachtig blokje met een leuke herinnering!

    ReplyDelete